Aan alle verenigingen, maatschappelijke organisaties, de gemeenteraad en het college van B&W gemeente Maasgouw

Door Gilsing lokale media

Wie werkt er mee aan een mooie avond?
Op 5 en 7 november a.s. organiseert Menswel in opdracht van de gemeente Maasgouw een Avond voor Mantelzorgers. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen.
Wist u dat er in de gemeente Maasgouw ruim 550 geregistreerde mantelzorgers zijn? Mantelzorgers verzorgen en ondersteunen in hun gezin of hun omgeving een ander, zonder dat ze daar geld voor terugkrijgen. Zij doen dat naast school, werk, het eigen huishouden en reguliere bezigheden.
Om deze mantelzorgers te bedanken en waarderen voor hun inzet biedt de gemeente hun rondom de landelijke Dag van de Mantelzorg een feestelijke culinaire avond aan. Dit jaar wordt deze op twee plekken georganiseerd (Beegden en Brachterbeek). Tussen 17 en 22 uur krijgen mantelzorgers een diner aangeboden met tussen de gangen optredens van lokale artiesten.
Hierbij willen we verenigingen en organisaties vragen om een vrijwillige bijdrage aan deze avond te geven en daarmee iets te doen voor al die mantelzorgers van Maasgouw. Wij zoeken mensen voor o.a.:

 • het in elke kern bezorgen van de uitnodigingen en posters
 • het klaarmaken, versieren van de ruimte
 • het serveren van het diner
 • het opruimen tijdens en achteraf
 • het bemensen van de garderobe
 • het verzorgen van een optreden
 • eventueel het vervoer van deelnemers

Zoals u weet: vele handen maken licht werk! Dus: hoe meer vrijwilligers, hoe beter. Wanneeruit meerdere organisaties enkele vrijwilligers meedoen, kunnen we er met elkaar een mooie avond van maken.
We zullen proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren qua werkzaamheden en tijden. Wat het oplevert? Blije gezichten en een goed gevoel.
Natuurlijk zijn we graag bereid het gesprek aan te gaan en eventuele vragen te beantwoorden. Er is samenwerking met KLIK Maasgouw (vrijwilligerscentrale). Ook daar kunt u zich melden.
Naast deze oproep zal de avond ook gepresenteerd worden in de pers en sociale media. Daarin zullen alle deelnemende organisaties genoemd worden.
Voor aanmelden of meer informatie: mail met paul.heffels@menswel.nl  of bel hem op nummer 0475-484848.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  loungeset

  Te koop nog prima loungeset met tafel van het merk bois le duc met orginele grijze kussens (niet op de foto ) bezorgen is eventueel mogelijk. vraagprijs € 100 Lees meer
 • Headline 1

  Relaxfauteuil leer

  Relaxffauteuil handbediening zwart leer met draaivoet mooie degelijke fauteuil voor 200 euro is hij voor jouw heeft gekost 745 euro,wegens plaatsgebrek doen we hem e Lees meer
 • Headline 1

  Huishoudelijke hulp gevraagd

  Ondernemersgezin is op zoek naar huishoudelijke hulp (geen kinderen meer in huis) die ons een uurtje of 4 per week kan ondersteunen (kunnen er ook meer worden (tijden aanpasbaar naar uw eigen omstandigheden). Ons huis is bewust zo ingericht dat onderhoud (poetsen) makkelijk is. Vergoeding in overleg. Lees meer
 • Headline 1

  plaatjes kant en klaar / heb van elk nummer 1 stuk / elk is verpakt in folie / 0,20 per stuk / vzk+risico voor koper - alleen verzenden - Lees meer
 • Headline 1

  Te koop lederen electrische fauteuile

  Te koop lederenfauteuile, kleur taupe, in nieuwstaat, ruggedeelte zowel been, geheel vestelbaar, is van het duitse merk Tukla, geen slijtage, zithoogte 46 cm. vraagprijs 160,00. Lees meer

Laatste reacties