Algemeen

Vele medailles voor SV Atalanta op LK turnen


Het was voor SV Atalanta een druk turnweekend in Panningen op 3 en 4 maart. Daar vond voor de N-niveaus en derde divisie het Limburgs Kampioenschap plaats. Op zaterdag vond de meerkamp plaats en op zondag de afzonderlijke toestelfinales.

Op zaterdag 3 maart mochten Elina Gielen (instap n3), Lene Schmitz (pupil1 n3) & Myrthe van Kessel (jeugd div. 3) het spits afbijten. Elina turnde een mooie wedstrijd en werd zesde. Lene turnde een hele sterke wedstrijd en werd 2e van Limburg! Myrthe had wat pech op balk maar herpakte zich goed en werd 6e.

’s Middags turnden Jessica Richard (junior div. 3) en Noë Pols (senior div.3). Noë ging bij het inturnen vervelend door haar enkel, en moest hierdoor haar oefeningen aanpassen. Ze heeft super knap door geturnd: petje af. Jessica turnde de sterren van de hemel en werd verdiend Limburgs Kampioen!

De laatste wedstrijd sloten Eline van Seeters (jeugd n3) en Sarah Kessels, Floor Kessels en Romy Hendrikx (jeugd n4) de dag af. Eline was helaas ziek dus kom haar wedstrijd niet starten . Romy begon wiebelig op balk maar turnde daarna stabiel en werd 8e. Floor turnde een mooie wedstrijd en werd 7e. Sarah turnde heel netjes en greep net naast podium; ze werd 4e.

Op zondag 4 maart stonden de toestelfinales op het programma. Opnieuw een succesvolle dag met veel medailles! 3x goud, 4x zilver en 4x brons!

Elina Gielen: Brug en vloer 6e en Limburgs Kampioen op balk!, Luci Heemels: 8e op brug, Emma van Sandijk: 5e op balk, Sanne Gielen: 2e op balk, Lene Schmitz: 7e op sprong, 5e op balk en 3e op brug en vloer, Romy Hendrikx: 7e op vloer, 4e op balk en 3e op brug, Floor Kessels: 7e op balk, 6e op vloer en 2e op sprong, Sarah Kessels: 8e op vloer, 6e op balk en Limburgs Kampioen op brug! Myrthe van Kessel: 8e op vloer, 5e op brug, 3e op balk en 2e op sprong, Jessica Richard: 8e op balk, 2e op vloer en Limburgs Kampioen op brug!, Chaline Toebosch: 6e op sprong. Helaas konden Noë en Eline door ziekte en blessure niet meedoen.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Partytent

  Partytent. Afmeting 4m x 4m. Kleur beige. Weinig gebruikt. Lees meer
 • Headline 1

  Aquaplan Dakpanplaten

  4 Aquaplan Dakpanplaten 88 x 112 cm en bijbehorend Aquaplan Nokstuk 91 cm voor € 40 (eerst: € 80). Kleur antraciet. "Leg 35 dakpannen in één keer". Niet knippen of snijden: Iedere plaat bevat 5 pannen in de breedte en 7 pannen in de lengte. Lees meer
 • Headline 1

  wijn maak artikelen

  200 kleine wijnflessen van 0.375 ltr. 4 druiprekken voor wijnflessen zwaar kurk apparaat 600 kurken Lees meer
 • Headline 1

  Hulp in huishouding gevraagd

  Hulp in huishouding gevraagd voor 3 uur per week in Montfort. 10 euro per uur. Proper en zelfstandig werkend en betrouwbaar. Reacties incl. Ervaring en beschikbaarheid graag per mail naar: minimous50@hotmail.com Lees meer
 • Headline 1

  Gizzy (Engelse Stafford)

  Wij zoeken een goed thuis voor hem. Hij krijgt de volgende dingen mee: Brokken Standaard met voer en waterbak Deken Beloningssnoepjes Riem met tuig Voor meer info of als u interesse heeft dan horen wij het graag. Lees meer

Laatste reacties